December 17, 2009

you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle.

sepatutnya entry ni aku buat a week ago. oleh kerana, kemalasan yang teramat.. jadi, aku baru buat sekarang. hihi
pagi itu,
aku sumpah² nfon sampai jadi sesumpah. mana tak nya, SMS yang kawan aku hantar kat aku, aku tak terima². sampai dorg call aku guna telefon rumah. pada masa itu, telefon rumah la penyelamat aku. brrr

hehh rupa²nya CELCOM ada problem daa. tapi aku pakai MAXIS. jadi, bukan salah nfon aku lah. ohh so sorry!



* di depan pavi *
S.A.L.E!


* hihi mencapub ouhh *

sampai kat pavilion. beli tiket wayang dulu; NEWmoon TWILIGHT!
deco xmas di pavi memang cun!
then, pergi makan sementara tunggu wayang start.
ohh ye, ada 7 orang pergi sana.
aku, mya, nard, amal, una, acap, and daus.


* gilo ko? hihi *

*dari kiri: daus, nard, mya, amal, acap, una*

wayang dah start! cerita itu oke. aku pun baru minat twilight ni. hihii~
tapi mmg tak boleh bla masa EDWARDcullen muncul and masa JACOB tunjuk body..
ada ke patut minah² depan aku tu, jerit " wuuuuu..! " dengan penuh teruja.
grrr!
gedik sungguh ya mereka!

* amal, aku, nard *


selepas itu, pergi jalan²³ disitu dan macam biasa snap a pixcaz!
keluar dari pavi, jumpa adek angkat nard. apa ntah name dia. lupe plak.. sorry nard! :P
* nard dan adek angkat nye yg tak boleh diangkat *
haha

pergi pulak TS.
jalan² lagi.

* gile gembira nard and amal ni *




* taw tak kenape dowg snap gamba ni? haa pepandai lah fikir. *
:D




* hitamputih, bapak putih muke daus. bedak ape pakai.*
:DD

* ni sakai *
haha


after that, balik laaa.. :)


* manamana boleh snap! *


* muke teruja ke apa ntah! *
sampai je rumah lepas diambil oleh abah,
aku masuk bilik.
terkejut kot bila ada nfon baru kat atas katil aku!
yippie!
thanx kpd abah ku laa!
;D
p/s= keajaiban yg aku mintak kat entry bwh ni dah berlaku.
alhamdulillah.
keajaiban ape? secreto lah!

"There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle."

LIKE pon bolehh! :D

6 contengan berhias:

@rE_zE@M said...

pavi tmpat org2 kaya..

wunny cool sajer said...

haa.. tu tak dinafikan lahh.
tp aku pegi sane pon, bukan g shupping.

frhh said...

hahaa gile seronok yehh

cik EPAL said...

ouh pavilion..lama tarak pergii :)

wunny said...

para; tengok muke pon taw kot.
;D

wunny said...

cikEPAL; haha. pegi lah. pavi menyeru nama mu. xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...