April 19, 2011

Final exam telah datang dengan sukacitanya.









Pagi tadi, pukul 8setengah-pagi gitu..Abah mesej ada kat mana, takde class ke. Aku pun reply lah kata ada kat rumah, class dah takde sebab esok dah final. Tiba-tiba pukul 9.30-pagi abah call suruh turun sebab abah dah ada kat bawah rumah. KEJUTANN! Hekhek. Rupa-rupanya abah ontheway ambil adik aku kat Matrix Perlis. Esok dia dah habis final. Tamat dah belajar kat sana. Abah drive sorang-sorang jea datang situ. So, sempat lah sarapan tadi dengan abah. Kalau tak, takde sarapan pagi-pagi. Huhu..Alasan: Malas betul nak keluar beli makanan walaupun perut dah bergelora. ~.~




Esok, 20 April 2011 final exam dah bermula. Lima paper bakal diduduki. Hohoho Ala-ala nak ambil SPM pulak kan. 



InsyaAllah dipermudahkan urusan. Usaha jangan lupa. Halalkan ilmu yang diajar dan yang mengajar. Dan jangan lupa print-out examination slip oke. Hehe. Aku pun nyaris-nyaris terlupa, nasib baik semalam housemate aku bagitau. Phewww~!





Haaaa...Yang kat atas tu tunggu lepas 29 April 2011 lah yer.




Okay, adios amigos!


Ehh jangan lupa pulak..






Barulah berkat, tak gitu. :)

LIKE pon bolehh! :D

6 contengan berhias:

Scya LollitA said...

all the best yee (:

cak said...

Enjoy reading ur blog.. Like the picture of teddybear.. D one that had just finish d exam.. seem like it had just come back from battlefield.. (tp x tau mnang ker klah) =) -peace-

wunny said...

scya: terima kasih banyak2! :D

wunny said...

cak: hehe thx singgah sini n drop comment.
takpe nak taw menang or kalah tunggu 25may lah kan. kau takyah tgk pon takpe cak.. :D

Ain Zulaikha said...

semoga berjaya ya :)

wunny said...

ainzulaikha: thanx! skang tengah tunggu result. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...