May 14, 2012

Ada sesuatu.



Ada sesuatu kita nak cakapkan, tapi tak terluahkan.


Ada sesuatu kita nak tunjukkan, tapi tak terlihatkan.


Ada sesuatu kita nak sembunyikan, tapi tak tersorokkan.


Ada sesuatu kita nak rahsiakan, tapi tak tersimpankan.


Ada sesuatu kita nak berikan, tapi tak kesampaian.






Ada sesuatu kita nak, tapi... *isi sendiri*




Kadang-kadang kita cuma tahu apa yang kita nak sahaja kan, tanpa peduli orang lain.








Coret-coret: Err gambar result untuk post ini aku dah tukar. Sebab ramai tanya..dah tahu diam-diam je ye.


Coret-coret lagi: Officially deactivated my Facebook account. But, twitter still ada lagi. Tak payahlah tahu sebab apa aku deactivated.


LIKE pon bolehh! :D

4 contengan berhias:

lea said...

ada sesuatu nak tanya....

weh, sampai bila nak deactivate fb tuh??? =I

wunny said...

al: akaka tataw la sampai bila weh. jom ah tweet2! :D

lea said...

ahhaaa. tak mo lah tweet2 bagai. fb on tak terlayan da nie. weh, nnt nak mai sini habaq tau!

wunny said...

al: ahaha twitter la best oi~ :D orait2 nanti papehal aku gtaw kau yaaa! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...