May 24, 2009

siapa kata yang...?



siapa kata org yg b'bohong akn selamat rahsianya?

of course not rite?! terbukti bila mende ni jadi kat org di sekeliling aku. aku pon xpaham la kenapa dia nak menipu. maybe dia ade reasons sendiri. budak perempuan ni bkenalan ngan seorg dak laki ni kat dunia cyber. walaupun x pnah jumpe , dowg dua dah declare jd psgn couple.

dak laki tu pon satu, stereotype punye perangai. pilih yg cun (konon²) je, terus setuju. adess!
siapa kata dorg kekal?
sudah tentu la tidak. sbab bkenalan melalui cara yg slh. bebaru nih kantoi lak. tetibe dak laki tu text bgtaw yg dia da taw segalanya psl ' awek ' dia nih. pergh! siap nama penuh , no. ic , parents n harta dak perempuan ni dia taw la. baru la dia taw yg ' awek ' dia tu menipu dia. bengang la dia doe!

so, dak perempuan ni pon dlm keadaan gelisah. mana tak nye dah dia yg kelentong mamat tu.

mamat tu bengang siap nak g ambush umah ' awek ' dia nih.
pergh!
aku pon tataw la nk ckp pe psl mende nih. just tunggu dan lihat dey.
p/s= kot iye pon nk cari psgn, biar lah dgn cara yg betul bkn sebaliknya.
keikhlasan lebih penting dari paras rupa.


LIKE pon bolehh! :D

7 contengan berhias:

Igniz said...

dalam Islam pun ada ckp..slh satu ciri yg harus dilihat ketika memilih pasangan ialah 'rupa'...
bukan bermakna mesti carik rupa yg kacak2..cantik2..oh tidak..

cari rupa yg kita suka pandang..supaya tak bosan..

xkisahlah bagi org lain cantik ke x..yg penting hati kita sejuk apabila memandang muka itu..

ni dah kalau xpenah jumpa, cano?XD

wunny cool sajer said...

haa.
tawu xpe.

ntah la.
sy sendiri tataw cmne bebudak leh bcintan kat dunia cyber nih.
:0

~ FaRaH WiFeY ~ said...

yikes..!! no i.c. pn leh tau ke? dasat mamat nih.. die ni detective conan ke pe? hakhakhak..

well... nme pn cnta cyber.. cmtu la.. nk cover line.. knon2 sumenye perfect.. padahal? adoi la...

de gak member yg cmni.. x phm gak.. knl x abes g.. jmpe pn x.. dh leh loving2.. ps2 wat happen? tiada lgi.. huhuhu..

wunny cool sajer said...

haha
nk taw smbongan nye.
kne tggu lg laa..
hikk~
cite ni bru je bmuler!
=)

~ FaRaH WiFeY ~ said...

waaa~~ myterious story.. hihihi..
orait2.. tgu2.. jgn byk episod dh la ek.. ngah3..

nkecik said...

haha klaka2

wunny cool sajer said...

cik farah; haha tu r psl. tupon klaw ade smbongan ler.

cik nkecik; klaka ++ kesian ++ pdn muke. haha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...