May 26, 2009

bebel baru buat!

aku rase title kat atas tu seswai kot utk aku. ntah² kowg pon same! huahaha

sabtu lpas, mak swoh g clinic uat medical check-up,
dari kul 8pg smpai kul 11pg mak pakse swoh pegi.

huu~ akhirnya 11.15pg, aku pon pegi la clinic tuu ( dgn berat hati ). aku pon tataw nape la susah sgt aku nak pegi clinic nih. hishh~
then, abah pon pegi le anta g clinic tuh. sampai kat dlm tu, jumpe sorg pakcek nih ( aku pon xknal ). abah ni jumpe sesape pon dia borak.
pastu, nama aku nurse tu panggil, aku masuk le dgn abah kat dlm bilik doc tuh. doc tu tnye memacam gak; skola mane, ape beza skola tech ngan skola biase.
da abes check tu, kne uat x-ray lak. pegi kat satu bilik nih. dlm tu nurse² je ada. so, da selesai tu uat urine test lak. pastu aku kuar la dr bilik doc tu. sbenarnye x lame pon uat mnde ni sume; x sampai 30 minit pon. kul 1.30ptg bru leh amek report lab. actually, time x-ray tu, aku ada uat satu mende yg memalukan! haha aku xnk cite la kat cni, uat malu aku jerk!

( member aku pnah ckp;"ko nih kalaw pegi memane msti ada je ko uat malu kan?" )
then, follow abah g rawang. sampai kat clinic tu da dkat kul 4ptg. doc tu xde so kne la amek len kali.

akhirnya, arini bru la aku dpt report lab tu. syukran syukran; aku ni normal! yeayy!

wahaha. ni pon sbab abah yg tlg amek kan. kebetulan arini abah cuti coz nk uruskan psl passport. abah pon smalam bising² kat aku sbab aku x amek report lab nih. iskk kena lagi! tp yg pelik nya, report lab tu tulis yg tinggi aku ciputt jek! ( da la aku ni pendek!btambah pendek ler. )

member aku sume kena cmtu, pdhal dowg uat kat tmpat laen. sume ukuran di krg kan 5cm. ak pon tataw laaa.

LIKE pon bolehh! :D

4 contengan berhias:

frhh said...

waa da buat medical chckup.
mls gile ohh kite nk g bwt

wunny cool sajer said...

haha
para mmg pemaleh.
:P

Igniz said...

dia kurangkan 5cm..?time ukur tu cik wunny pakai heels ka?XD

wunny cool sajer said...

aiyaa!
sy xpkai heels ler.
huihh.
;]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...