October 24, 2009

betik tak buleh buat jus ke?

semua sibuk nak balik rumah.

maklumlah, final exam sudah dekat ouhh.



.pagi khamis.

mak dan aku

salam. nak cakap ni, atok masuk hospital.

wsalam. haaa?

jadi petang kang kami nak balik kampung. so,kak long tak yah la balek umah. ( padahal mak aku mmg tak bagi aku balik rumah ponn. )





ohh kasihan nenek aku. selalu sehat saje. wuu~~ T_T



malam tu, family aku ambil aku kat hostel then terus gerak pergi hospital.

fuhh~

alhamdulillah nenek aku da okey! ;)

esok nya, dah keluar hospital.



hari jumaat, tak buat apa apa pun.

hehh amat buhsann.

tapi layan movie besh tawuu.


sabtu, balik sudahh.

salam nenek aku,

sudah tentu ada sekeping kertas yg amat bernilai terselit.

adek aku bising jeh.

jeles lah tu.

lepastu abah pulak bagi.

i likee..

;DD

aku ambil jea sebab aku malas nak cucuk duit.

++ aku memang tengah sengkek nih.



haa nk tawu..
ada ke patut mak aku planning psl wedding..
wedding sape?
gilos la kalaw wedding mak aku.
nak kena hempuk kaww??!
hehh
wedding kami adeq beradiq laa.
cehh.
tak maw akuu..
(buleh ke?)

ehh,

kembalinya aku ke sini automatically,

otak aku akan di set ke final exam.

wuishh~

goodlux lah ye semua kepada andaandaanda.

;D

LIKE pon bolehh! :D

8 contengan berhias:

Syu said...

gd luckn with yr exam! chaiyok2! :)

wunny cool sajer said...

syu; tocey tocey. ;DD

frhh said...

huhu. gud luck, wunny!

wunny cool sajer said...

para raa ; same to u k. ;)

fieqa said...

ahha hoi kejadahhnyee tajuk tuu ?tade kne mngene pun ?haishh ,

wunny cool sajer said...

pikachu; haha.
kau pernah rasa ke jusBETIK?

非凡 said...

I'm appreciate your writing skill.Please keep on working hard.^^

wunny cool sajer said...

bobe; ouhh yaa. thanx.
;]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...