October 2, 2009

QUEENSBAY larhh..


ehehh ni peristiwa di bulan puasa act.
sorry lambat. [ tp xde la basi ag. ]
pergi dengan bebudak tech aku dulu.


*gila bergambar*
firstly, before nak ke QUEENSBAY tu
kena lah naik ferry.
so, di bulan puasa yg agakagak panas tu redah la jugak.

*dahh sampai!*
pehh penat seyh nak sampai sini.
kena naik bus lak tuh.
average masa; 2jam.
bulan puasa ni mmg kena byk bersabar.
* lilo, zai, aku *


* zai, lilo, tiara, aku. [ hehh mereka semua tudung hitam! ] *





* shupingshuping untuk RAYA! *




* snapsnap! *





* jumpe ngan mamat ni kat sini [ schoolmate kami juga dulu ] *
* penatpenat jalan kat sini *





* kononkonon nak balek, tp bila da nak dekat pukul 7 lepak kat sini jap *






* apekah inii?*


ramai gak bebudak yg pergi QUEENSBAY aritu,
tak sangke lak.
ingat kan kamikami jea.
;P
sampai uitm pukul 11.00 tepat. [ hehh naseb! ]
lepas ni di bulan ramadhan jgn jejak kat sini dah.
amat PENATT!





sekadar renungan;
semoga kamu mendapat cukup kebahagiaan untuk membuat kamu bahagia, cukup cubaan untuk membuat kamu kuat, cukup penderitaan untuk membuat kamu menjadi manusia yang sesungguhnya, dan cukup harapan untuk membuat kamu positif terhadap kehidupan.
go for your life!


LIKE pon bolehh! :D

2 contengan berhias:

Anonymous said...

wunyy_(*)7 hehe

wunny cool sajer said...

haaa..
aku taw dah ni sape.
eleh.
taw la gamba kau ade kat sini.
haha
;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...