February 20, 2010

suka cuti, tidak!

* muka happy nak balek! *

:P




pada mulanya aku excited nak cuti.
yelah. aku penat dah duduk kat penang tu. hee~
family aku ambil aku kat kolej pada jumaat malam.
then terus ke kampung di sungai petani.
itulah sebabnya parents aku sanggup ambil,
kalau tidak, kenalah aku naik bas. T_T
tak kisah lah janji aku balik. :D
oke, stay kat kampung sampai hari isnin.
ouhh yea, aku cuti seminggu. YIPPIE!
sememang nya aku gembira.
tapi tak best pulak bila aku tak dapat jumpa dengan kawan² aku.
mereka cuti sampai selasa saje.
TAK DAPAT JUMPAA! aku tak suka mcm ni.
memang ajaib la sebab sepanjang cuti ni aku stay kat rumah saje.
boleh kira dengan jari bape kali aku keluar rumah.
tu pun tak lebih dari gate.
so, kerja aku online. tapi takde lah selalu. lepas tu, aku keluar bilik dan makan.
lepas tu, buat kerja yang BERTIMBUN.
plus, kena buat revision sebab TEST² akan menghantui lepas cuti.
cehh ayat macam aku ni ulatbuku jea.
tipu lah kalau aku macam tu.
dan macam biasa bila di rumah, duduk mengarut² dengan sibs aku lah.

tapi aku BANGGA sebab aku dah tak jadi kaki TV atau penengok TV yang setia.
ceq bangga! :D

* cuti ini memang tension.
novel yang aku baru beli pun baru chapter two.
arghh~




* semasa otw balek rumah dari kampung *
i this pix!
credits to pikapika. ( psst..can you see your name? )
HAHA.


p/s= mari-mari-mari denga-denga-denga lagu di blog aku. first time denga, aku suka. maybe sebab liriknya ada bintang-bintang kot. LOL.

LIKE pon bolehh! :D

12 contengan berhias:

jayt91 said...

balek sok!!! hahahaa

izzatinadzri said...

wani slmt pulang semula ke uitm. hehe
zaty suda start cuti

fieqa said...

nmpk kott grrrrr ,
HAHAHAHA
magic touch from me mmg lawaa :D
winkwink :D

wunny said...

ejay: yaa.. AHAD! sedih btoi cuti tak besh. T_T

wunny said...

zaty: HAHA ni yg jeles ni!
iskk
jom tukar tempat!
:P

wunny said...

pikapika: HAHA
yelahh~
tapi bila aku edit lagi bertambah MAGIC nye! :D

jayt91 said...

balek tau sok...
nie yg best nih dpt panggilan ke penang.. hehhehheeeee ;pp

wunny said...

huhuu~
balek balek.
T___T

frhh said...

ngahaha xD
lgu neh pena menghantui suatu ketika dlu huhu
slmt jwb test ;p

wunny said...

HAHA
skang menghantui blog ini! :D
oke oke thx!
anda jugaa.
:)

jayt91 said...

lagu twinkie2 gak tuu... hoho...
lyn gak nih...

wunny said...

layann~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...