March 26, 2011

mak, selamat hari jadi!



Assalamualaikum. Hai kawan-kawan-kawan! Sorry lama tak update. Tataw masih ada pembaca belog ini ataupun tidak. Hoho. Update ni pun sekadar nak wish pada mak. Hari ini 26 March. Hari ini hari jadi mak aku. hee~
Hari jadi aku baru jea lepas, 14 March. Mungkin nanti akan diupdate pasal birthday aku. 

* sekadar drama *

Puas tadi aku godek-godek gambar dalam lappy aku. Amat sedikit gambar mak. Aiyaa! So, ini yang aku jumpa. Nostalgik!


* kecik-kecik mak aku ajar buat 'thumbs up' bila snap gambar *


 * berdasarkan gambar ni, mungkin aku suka main-main dengan nasi sebelum makan *


 * tahun ni tak dapat buat macam ni, sebab tak cuti.. *




Jadi, pukul 12 tepat malam tadi cepat-cepat hantar wish birthday kat mak. 

LIKE pon bolehh! :D

5 contengan berhias:

apik pehe said...

hepi besday mak!!eh mak cik..hehe

wunny said...

apik pehe: hehe trimas! ^^

mohdhafifi said...

erm tibe tibe tringat kat mak..

wunny said...

mohdhafifi: :')

SD said...

keluarga aku tak sambut bufday...baru2 ni je ada ucap bufday...tu pun cuma ucap biasa2 je...telefon then tanya kabo.....dah diajar begini dari kecik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...