July 23, 2012

Happy Ramadhan kengkawan. ;)


Assalamualaikum semua! Dah nak masuk Ramadhan ke-3 ni la baru aku nak wish kan?hehe Layan kan aje laa..


Ramadhan kali ni best sikit sebab first day Ramadhan dah boleh berbuka kat rumah. Bukan takat first day puasa je, sebulan puasa boleh berbuka kat rumah. Jangan kata berbuka bersahur sekali pun iye jugak.hehe So, haruslah gembira dengan Ramadhan kali ini.


Oleh kerana parents aku masing-masing kerja, so aku dan adik aku lah yang ditugaskan cari makanan. In case kalau teringin nak makan something lah. Nasib baik sorang adik aku ni cuti sem. Senang aku angkut pergi memana. Hahaha Before pergi tu haruslah ambil order dulu. Calling-calling parents aku yang kat office tu. Dan lepas tu, berangkat la aku dan adik aku ke bazar melaksanakan misi kami. Aiceceyy misi kunun..haha





Haruslah bila dah habis belajar ni, mesti terkenang-kenangkan kenangan kat UiTM dulu kann..hehe:')




Berbuka puasa bersama classmates sem 1. ;)


Gambar atas ni memang lama gila. Cehh padahal baru 3tahun lepas gitu..Hehe Waktu ni kami dalam semester 1 lagi. Berbuka puasa dengan classmates kat Johnny's. Meriah! Entah kenapa aku hanya jumpa gambar waktu semester 1 je. Gambar semester lain takde pulak. :O 















Gegambar atas ni pulak masa jamuan raya yang kitorang buat dalam kelas BEL130. Lecturer ni sporting habis woo! hehe 


Kenangan ni manis. :'D





Ramadhan bulan keberkatan,
Sambutlah ia dengan penuh kesyukuran.




Aku ada target nak dicapai dalam bulan Ramadhan ni.

LIKE pon bolehh! :D

4 contengan berhias:

✿ Yana Malieya ✿ said...

wahh,target pe tuu wunny? cer cite sket..ahaha..nway,slmt bpuasa jugak wunny! hewhewhew :)

nuraliazulkifli said...

eiiii sama laa dengan kitew.. huhuhu :P

selamat berpuasa dear, :)

wunny said...

yana: hehe ada laa..;p selamat berpuasa juga! ;D


al: selamat berpuasa juga! ;D puasa tahun ni baru nk ada pengisian.sobsob

wunny said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...