June 5, 2009

KAMI ambush.

ambush?hehe xde ler.
kami bayek jea. x uat mnde jaat nih. hikk~
sbnanye mnde ni jd last week; thursday.
aku je malas nk update blog. haha


aktiviti reunion student electrical engineering ni ktowg plan bru jea bpe ari lpas.xsgke lak ramai nk g. plan nye; pegi melawat skola,smtssb. haha
kul 8am, aku da mmg bangon cz ade kje nk uat kat umah ni(biase ler bibik. haha). aku call mya tp x b'jwb pon.aku da agak da dia tengah tido ag ni(smalam aku yg swoh dia kjot aku,last nye ak yg kejot die), akhirnye, dia jwb call aku dgn suara bru bangon tdo dia tuu. aku bagi mase 30minit dia g siap. then, kul 8.25am dia dtg uma aku.haha bagos.
upenye, lan follow gak(ktowg bertiga satu skola n satu class kat tech dlu). pehh! mamat ni pon satu gak, kul 9am ktowg call bru dia nk bangon!aiyarkk! oke, ktowg gerak dlu g ktm kkb. kul 10am bru le c lan nih dtg. aihh mmg bebakul ktowg marah dia.haha pnat sehh tunggu ctu.
kul 11am smpai kat sg buloh, xlame pastu jmpe zaty(dak class ktwog) bsame under(name dia fatin,di panggey under sbab satu kes nih.hehe). so, ktowg kcuali lan gerak ke skola sesame naik cab.
hikk~ upenye da ramai tunggu kat skola. aku bajet ramai xsampai ag cz mlm smalam kan ada bola MU ngan BARCA tuh.hee~
nisa n daya pon ade. tp dowg tggu kat tangga jea. xmasok bengkel cz ramai laki ler.
kne tunggu zaty bru brani masok. haha
masok masok jea kat bengkel tuh, mak aihh~ ramai nye manusia. majority nye laki ler,biase le course kejuruteraan letrik mmg sikit pompuan. yg dtg aritu pon 10ketol jea dak class ktowg,KE3 yg laen class KE laen.
5laki n 5 pompuan. wlupon sikit, tetap besh. tambah² dak laki class aku tu da x mcm student daa.cume sesat sowg dak civil;under laa. haha

superstar le konon.

ktowg dpt jumpe sume cekgu yg aja ktowg masa form4 n form5 dulu. sume oke jea. tp mmg agak touching gile bila jmpa cekgu sowg nih, mmg le dulu dia garang tp xkan la lyn ktowg cmtu. pergh~ touching seyhh. huu~~
aku jumpe seha, dia nk uruskan psl form6 die tuh. pastu ktowg(pompuan jea) g ostel lak. nk tgok junior.hurmmm tataw nk comment pape. agak x terurus. aku xkesah sgt psl ni sbab adeq aku c momoi tu slalu gak cite psl ostel nih.c zaty laa yg agak tekojutt.( ye laa dia ni ex-pkp)hehe
time balek tu mmg giler arhh. da la ujan lebat. kul 4pm time tu, lapa deyhh. cab ngan bus pon xmaw benti. adehh

ni le gamba zaty tunggu dlm ujan. ktowg tggu kat pondok pak guard jea.(esoknye zaty dmam.)mlm tu aku pening pale ouhh. tido kne pakai cool fever. haha
then, g mkn kfc. mmg meriah suasane kfc tu. haha

tu laa yg jd bila da lame xjumpa. beshbesh. ;DD


then, balik smpai uma kul 7pm.

ouh yea, mlm tu bru aku dpt taw psl pemergian bonda seorg student KE. dia pon ada time gathering td. pastu balek sbab dpt taw psl mak dia nih.

al-fatihah..


LIKE pon bolehh! :D

2 contengan berhias:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...