July 16, 2010

unik vs pelik.

Manusia.

Bukan semua yang mereka cari, sama dengan apa yang saya cari.

Manusia kan semuanya tak sama.

Persamaan kadang-kadang membosankan.

Saya suka jadi unik.

Sebab unik itu special.

Tapi, orang kata unik itu pelik.

Kadang-kadang penat menjadi seseorang yang dianggap tipikal.

Langsung tak special.

Selalunya apa orang suka, saya tak suka.

Saya suka apa yang orang tak suka.

Entah mengapa jadi begitu.

Takpe, at least saya JUJUR dengan diri saya.

Bukan nya HIPOKRIT!

Semalam, pergi tengok MANTRA. Sereemmm jugak. Tutuptutup mata gak. Hehe. Tengok movie tu pun last minute. Pukul 8.30malam baru plan. Nasib baik sempat sampai. Hehe superb kami nih. :)


LIKE pon bolehh! :D

3 contengan berhias:

n@m@n said...

aik..nak tengok cane kalau tutup mata??hoho

Entri terbaru chekgu

nak header percuma tak?

wunny said...

naman: hehe babak saspens HARUS tutup mate laa.. baru lah org caye kite tengok cite seremmm. :P

zairie said...

chill :D

my recent post:
MANCHESTER DITAJA 80MILION!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...