June 4, 2011

Contest Blog Paling Simple Tapi Cantik By Iffah Fakhira

Assalamualaikum!


Hari ini duduk rumah taktahu nak buat apa. Godek-godek blog orang jumpa pulak contest gini. Jadi, sesaje nak join. 


Nak bisik nih, tengoklah header atas tu. Baru punyaa. Kueng Kuengg! :P 


Okay, tulis lebih pun tak guna. Jom nak habaq pasai tujuan asai. Ne ne ne




 Kelik-kelik untuk jadi cun. Muehehe 


Amacam? Berminat tak nak join? Boleh kelik gambar atas nuhh untuk maklumat lanjut. * hehe cakap macam operator*




TARIKH TUTUP : 8 Jun 2011
PENGUMUMAN : 9 jun 2011

SESIAPA YANG BACA DITAG. MUAHAHA



Hadiah menarik menanti anda. Wink ;)






LIKE pon bolehh! :D

16 contengan berhias:

@rE_zE@M said...

kalo blog x cantik bole msok x???
haha

wunny said...

hazim: boleh. try lah. haha

Aisyah Aina said...

comel la header tu...geram! :D

wunny said...

Aisyah Aina: ahah. idea tgah ada, jadilah comel sikit. :P

Scya Lollita said...

wahhh . all the best :D

wunny said...

syera: thx yer. ni mngisi masa lapang. xD

ABU said...

blog aku tak cantek..segan nak join..huk huk

wunny said...

abu: elelehh malu2 plakk.. xD

Iznie said...

uishh, terbaca plak....hehe. blog saya tak cun... =.="

cantekk la header...tolong buat satu...eehehe

Nurnajwa said...

Header santek punyaaaa! Hahaha. Rase nk buat header baru but malass :P

wunny said...

iznie: haha dah terbaca, jom join contest nih! :D

kalau rajin nanti blh tlg buatkan. :P

wunny said...

nurnajwa: ini pun malas sebenarnya..tp dah takde keje nk buat.xD

Ain Zulaikha said...

good luck :) insyAllah boleh punyalah blog ni :)

wunny said...

ainzulaikha: eheh thx. :D

ENCIK TIKUS said...

tahniah blog anda menang ! sila pergi ke blog saya untuk tuntut hadiah... kukukuku

ENCIK TIKUS said...

kikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...