June 1, 2011

bosan duduk malaysia nih. hmph~

Assalamualaikum!


Kau akan terasa bosan duduk kat Malaysia bukan sebab orang-orang nya yang sopan santun, bukan pasal makanan nya yang enak-enak dan bukan pasal tempat-tempat nya yang menarik.








Bukan. Bukan. Bukann!




Cuma terasa bosan bila..




Abah kau dan adik beradik kau yang lain pergi bercuti. Mak pergi umrah.




Okey.






Kalau dalam negara boleh tahan lagi. Tapi luar negara. Alahh Indonesia pun kira luar negara lah kan?!. Hmphh~ 








Ni sebab UiTM bagi cuti sikit lah ni. Kalau cuti panjang lagi satu minggu, confirm aku boleh follow. Huu~






Tulahh dulu bajet hati kental cakap, 


















" Alaaa takpe.."






Sekarang ni...tinggal aku sorang-sorang. * bajet macam tinggal sorang-sorang dalam rumah macam dalam cerita Home Alone. Hehe *




Aku di Penang meneruskan pembelajaran. 



LIKE pon bolehh! :D

9 contengan berhias:

ayie said...

hahaha...rugi la tak dapat nak ikut bercuti..hahha

wunny said...

ayie: huh~ sabar jea lahh.. -.=

cayob said...

huhu jangan sedih tau

wunny said...

cayob: insyaAllah tak. :)

YOUsoF said...

Takpe.. pasni kalau dapat cuti agak panjang cepat² plan bercuti ngan afmily then terus pergi..... ;D


dapat buah tangan nanti hilangla semua kejelesan dan kebosanan tu hehhe

wunny said...

yousof: haha good idea! ^^

fieqa said...

HAHAHAHAA
rilex lahhhh ,
ktorg ad beli ole - ole utk kaw jugaa :P

wunny said...

pik: heh? iye lah tewww~~ =.=

say..ha. story said...

owh.. ini punca nye baru teman paham..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...