March 14, 2010

19 tu cantek jugak.

cehh cehh bajet nak cakap aku tak tua lagi.
haha
nak uat cmne, umo kite makin hari makin meningkat bukan nye menurun.

.14march1991.
BIRTHDAY BIRTHDAY TO ME!
9teen already yoo!
manusia 1st yang wish aku ; abah!
melalui sms.
pada 13march, pukul 12tghari.
mesej 1: HAPPY BIRTHDAY!
*aiks! awalnye abah wish. takde kredit nk reply. sobzz
mesej 2: itu untuk esok.
aku dah topup,
: haaa...abah lupe la tuu.
mesej 3: takde lah..takut lupe.
abah..abah...lawak ape lah abah uat ni? T____T

malam tu sehingga pagi tadi,
mak, sibs, and kawan² aku wish.
samada sukarela atau paksarela.
thanx-a-lot yuk~
termasuk jugak lah cik jaja yang siap uat entry di blog beliau.
takleh bla die punye wishlist utk aku.
nak taw ape?


my wish for u:

hope u got dean's list this sem
aku taknak mengharap sgt. kalau bagi, aku amek. HAHA
hope that u will get BF soon
erkk? takde mende lain ke?
happy always n smile always keh
ni senang jea. senyumsenyum saje!
thanx for everything
ur welC.
stay CUTE
oke, aku akan buatbuat cute. *muntahijau korg nanti.
murah rezeki n panjang umur...amiiiin...
aminnnn. =)


doa lah banyakbanyakbanyak.






*wahh~ ni 1st time sambut birthday tanpa family.
- sedih -

*naseb baik jugak aku dah tak skola.
kalau tak, habis aku kena dengan dorm mate aku!
- rinduuu -

*nampaknye keadaan dah oke sekarang.
- tenang -


LIKE pon bolehh! :D

4 contengan berhias:

almondlover said...

mwhahahha..
well..
suma org yg bday aku letak mcm tue t..
hahahhaha

cuma bday aku sorg je korg xtau bila..
hahahhaa

frhh said...

wahhh seronok daku mmbace wishlist2 tuhh.

hepy belated bday sygs.!
muwahhaha moga bahagia tiap detik.
kuat2!

wunny said...

jaja: haaa~ kau punye bile? tak adil plak kalau tak uat utk kau enn. :D

wunny said...

para: tenkiu yoo!
bahgie selalu~~~
zzzz

:DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...