March 20, 2010

dugaan apa lahhh?

ape ape jea lah.
.
.
semalam


pagipagi morning lagi dah kena bahan dengan classmates.
aku tak mintak pon nak ada peristiwa macam tu lahh..
ape punya dugaan lahh.


petang pulak pergi kor,
naseb baik harini ceramah jea.
ktorang diinform,
yang ktorang kena datang hari sabtu sebab nak ganti kor yang takde haritu.
dugaan lagi.
aku paling tak suke hari minggu aku di ganggu.
grrr


malam pulak,
dah decide nak pergi MALAM ASPIRASI ISLAM.
ade UNIQUE or dulu dikenali UNIC.


* kacau betol lah kepala manusia kat depan ni. *
hee

tapi memang dugaan lagi sebab masa nak pergi takde pon bus uitm.
terpaksa lah aku dan ika naik rapid.
kadangkadang aku terfikir better bus rapid jea lah yang jadi pengangkutan rasmi uitm.
huhh
sampai kampus,
"mana orang lain?"
benda baik camni lah yang takde orang.

pukul 9.00pm camtu baru start.




* aku sorang jea taw camera nak snap aku. *
* senyumsenyum *

balik tu,
lagi sekali dugaan datang.
kami balik naik kaki.
jalan kaki.
bape kilometer ntah.
kata ade bus tapi takde.
siotz.

dugaan apakahh??
pukul 1.00am baru sampai rumah.
itupun lepas ktorang jumpe guard.
naseb baik guard tu bersimpati.
HAHAH
mane tak nya,
ktorang still pakai baju kurung kot.
takkan lah guard tu nak syak yang ktorang ni g disko kot.

_____________________________________________________________

* tak pegi pon kor sabtu tu. HAHA
ramai ponteng kot.

p/s= manusia semua nya lain pemikiran. perangai sama tak semestinya pemikiran sama.
rambut sama colour tak semestinya otak nya sama.




LIKE pon bolehh! :D

8 contengan berhias:

@rE_zE@M said...

pengalaman 2..

AqUaPhiLIc said...

ala, ciannye ke jalan kaki balik mut...
xpe2, wani kn nk jadi kuat, so bejalan kakik ke mut pd pukul 1 pg adalah cara paling best..boleh b'senam smbil tgok bintang..
(^o^)

wunny said...

azim: iskk pengalaman menarik.

wunny said...

dayah: amat kasihann.. T_T
time tu tak sempat pon nk usha2 bintang. janji nk cepat sampai.
:DD

momoi said...

ohh..
unique tuh unic kah?
aku pkir kapal layar...
hahahahaa.... (:

wunny said...

momoi: haaa pandai pon kau bace blog aku.
aku malas nk explain kat kauu.
gahaha
:DD

momoi said...

ciss!
pe punye perangai ar..
kalo maleh, laen kali x yah sms aku..
wat penat otak kuh b'jln jea..
huhuh...

wey, unic kot..
jeles! jeles!
grrrr~

wunny said...

well well..
jangan jealous oke.
:P
dorg nyanyi lagu atas nama cinta yoo!
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...