November 13, 2010

korang takde jerawat? tengok ni!


jerawat? haa..kadangkadang memang jadi masalah. tambah-tambah kalau letak tumbuhnya di kawasan yang agak senang dilihat. jerawat tu, hehh walaupun kecikkkk cinonet tapi bisa mengubah emosi seseorang untuk satu hari. fuhh~

bagi yang takde jerawat tu ( gila jealouss bhaii ), agak-agak nak rasa camne keadaan ada jerawat...





boleh la cuba-try-test game ni. memang superb.


mai mai click sini naaa... ---->>>> jerawat oh jerawat


p/s: kan aku dah cakap, memang superb kan? xDD



LIKE pon bolehh! :D

3 contengan berhias:

Imzainieyzulkipli said...

perghhhh geli kot jerawat besar mcm tue.....

::fatihahanapi:: said...

jerawat..menci u!!!

wunny said...

Imzainieyzulkipli: haha jom la main game tuu! xD


fatihahanapi: jangan menci i! T___T *haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...