November 21, 2010

saya kan kakak.

seems aktiviti ni dah jadi macam rutin pulak, walaupun baru dua kali.
sempena cuti sekolah sama dengan cuti semester aku, mak aku suruh bawak adik-adikku keluar. means, jalan-jalan tengok wayang and so on. memang malas mula-mula tu. taaaaaapi kena lah buat jugak. sebab aku kan kakak baik. huehuehue

since, adik aku yang belajar kat matriks pun balik ktorang pun keluar lah.
tapi adik aku yang last tu taknak pulak. mula-mula nak lepas tu taknak. penat lah kami paksa. nak bergumbira pun payah! haishh~
dia lagi suka duduk rumah tengok rancangan korea daripada bersama kami. T_____T
* sedih plus keciwaa! sobx ( tipuu! haha )




terimalah gambar pertama. hik~


yeah! ntah pape kan?



macam biasa, tempat dituju ke Midvalley. situ jea senang pergi. naik tren lah. kalau nak tunggu aku bawak kereta, berjanggut lah si kucing itu. ( ehh tetibe kucing pulak bersalah. huehue ) lesen ada buat pekasam. :P

sampai-sampai terus pergi usha tiket. tengok lah cerita The Child's Eye. dah tu jea yang boleh. means, mula-mula nak tengok Let Me In tapi 18 and above pulak. kang tak pasal-pasal sorang tu takleh masuk. ishh~ cerita Harry Potter aku kena hold dulu. sebab dorang tak layan ( huhh! demand! ). tapi takpe, The Child's Eye tu ktorang tengok yang 3D punye.


lepas usha tiket, layan ais-krim kat gelato fruity. tempat fav.
:DD


nyum nyum!





lebih kurang jea gamba ngan atas. bezanya kepala aku lurus sikit dengan pika yang hanya mata kelihatan. haha


giliran mimi pulak nampak mata sahaja. xD


ouhh ouhh sengett~~



makan ais-krim tak kenyang. jom pergi makan kat food-court. dah sume nak makanan heavy.


hai ni sapa? hoho


bagusss! ^__^


lupa nak kenalkan adik-adik aku.
yang atas ni Mimi. dia bawah aku.





yeaa ini Pika. makann!! dia bawah Mimi.
oops! nasi aku mengahalang. hahah



habis makan baru boleh tengok wayang. seram. sebab 3D kan. rasa macam dekat. T_____T

lepas tu jalan-jalan.






then, naik tren pergi KL Sentral. abah nak belanja makan. hooo~ and then, kami balik dengan abah.



auchakkk! :P


okay, itu serba ringkas. sakit kaki. haha apa kena mengena? babaii!


LIKE pon bolehh! :D

6 contengan berhias:

frhh said...

haha sakit kaki sbb belanja byk sgt.
da lame ta jenguk mid huhu

wunny said...

para: haha taw2 jea. mid kem salam. xD

nana said...

eh xpenah mkn aiskrim tuh even dah lm tingin. best ke

wunny said...

nana: sedap. hoho. tapi takleh makan byk2 nanti jd tak sedap. huehue

Cik Ketam said...

wah !
best jep . ^_^
kakak yang baik .

wunny said...

afiqah: aiceh! ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...