November 22, 2010

takyah syampu lahhh~



suatu petang di satu tempat. promoter-promoter syampu head&shoulder sibuk mem'promote'kan product mereka di khalayak ramai itu.

: pakcik, mari beli syampu ni.


: berapa harga ni?


: .. ( tak ingat dah berapa ) jea pakcik.


: uihhh mahalnyaa!


: tak mahal pakcik. ni kami bagi special offer punyaa!


: mahal lagi ni. takpe takpe.


: ni elok ni pakcik. untuk rambut ada kelemumur.



sambil berlalu pergi bersama anak-anaknya,



: tak guna dah ada syampu tu. rambut pun dah gugur.




ketawalah kami. huehuehue



akak-akak tu pun, kot ye pun nak promote barang tengok lah dulu siapa orang yang dia promote tu. adoih...





alaa alaa sweet nye. hahaha xP




sape punye keje ni woii?

LIKE pon bolehh! :D

14 contengan berhias:

Ahnaf said...

terdesak sgt nak cri customer..

nana said...

hahahaha. ni mesti nak promote skali ngan sikat yg uji rmbut lurus ke x nih. mana la pak cik tue boley guna =_="

wunny said...

Ahnaf: yeah.. sampai tak pikir ape dahh.. -.-

nana: haha betol betol! :D

Zulfahmi Abidin said...

haha.sengal nie.akakkakakkaa

Terkini: 1. Macam Mana Kalau
. Fakta dan Auta
3. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanye

wunny said...

fahmi: yeaa! :D

Vintage Rose said...

hurmm..kadang2 Sales assistant ni bukan leh pcaye sgt..dorg yg pnting brg dpt jual and income masuk..sbb tu x ske SA dok jd ekor kalo nk beli pape..

http://missdilah.blogspot.com/2010/11/mini-gathering-for-sabahan-nuffnangers.html

wunny said...

Vintage Rose: haa betol betol! langsung takde privacy. -.-

Zulfahmi Abidin said...

gelak lagi skali bace entry nie.hehehe

wunny said...

fahmi: err..sgt kelakar? haha

Zulfahmi Abidin said...

takde.aku kalau tgok muke simson tuh aku tak boleh hendle.^_^

wunny said...

fahmi: haha kau amek la simpan buat wallpaper. xD

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

hye...dah follow, follow back ok... nice blog.. =)

Haffiz MohdNoor said...

singgah tengok orang botak kt cni hihi
jemput dtg blog , saya dh follow blog nih.. nice blog http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

wunny said...

MuHaMMad JaiMeH: i will. thx drop by here. :)

Haffiz MohdNoor: org botak kirim salam. wahaha. i will. thx ya! (=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...