June 19, 2010

apa rasa bila lidah ada dua haa?

* Aku rasa aku nampak suciii gile.
Hahaha




Tajuk entry ada kena-mengena dengan entry aku sebelum² ini. Hanya yang berkenaan saja yang tahu. Taknak panjang-panjang cerita lah. Menyampah sangat.
Sungguh!



Dah lama tak coret-coret disini. Terlalu banyak nak conteng sini. Tunggu bila ada mood. Agak laaaaaaaaaaaama nak dapat mood ini. Okay, ini gambar-gambar semasa aku ada reunion di Sekolah Menengah Teknik Selangor Sungai Buloh. Atau lebih popular dalam kalangan kami dengan nama BRIOTS. Tapi ni nama dulu lahhh. Sebab sekarang dah tukar kepada Sekolah Menengah Vokasional Sungai Buloh. Rinduuu wey! Tak tipu lah. Kami datang awal masa tu. Ramai tak datang lagi. Lepas beberapa orang dah kami ketemu, kami pergi melaksana kan satu mission-impossible. Hoyeahhh! Kami jadi penyiasat! Tak caya, kau punya pasal. Tapi aku bangga sebab kami ada bakat. kuikuikui



Nak tunjuk gambar-gambar bertemu saja..
Tak ramai pun sebab yang gerak pergi the-curve tu cuma aku, Mieya, dan kawan-kawan kami yang menempek sekali. Serta Anisah, Adyani dan Intan.
Sebab apa tak ramai? Sebab masing-masing tak sabar melaksanakan mission itulahhhh! ngahahah

here we go..
* Ehh ehh siapaaa ni?
Mungkin kawan korang kot. Gahaha
joke-joke


* duduk dari kiri: Intan, Mieya, Aku, Anisah dan Adyani.
belakang dari kiri: Acap dan Nana aka Bob



* Dulu-dulu kami sekelas. weehuu~
:)




* Paparazzi mana yang snap ni??
auwww! :P




* haaa? ape aku pandang err?
=.=




* wekkss! ntah apa yang Bob nampak sampai happy camtuu.
Wahahah
:D


Then, kami berpisah dengan Anisah, Adyani dan Intan.
Destinasi seterusnya, Pandan Indah.
After that, jadi penyiasat lagi.
Ouchh! Mencabar gile kot. Hahaha


Guyzz yang tak dapat join reunion aritu,
hope kita dapat gather² lagi ehh.
♥♥



LIKE pon bolehh! :D

4 contengan berhias:

ubi@syafiq said...

waahhh..reunion mmg terbaikk..
kesah silam kembali di ingati..hihi

wunny said...

ubi: yess yess! :)

frhh said...

gambar satu censored. naseb baek aku dah melepasi umur 18 tahun :)hihi

sejak bile jd detective conan neh?

wunny said...

para: hehe kau dah umo 18 ehh? haha :D

sejak cuti sem ni lah jd conan version pompuan. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...