June 6, 2010

otak korang pernah fikir macamni ke??

* awak pernah jumpa beliauu??
di mane? di dapur eaaa? HEHE



jalan-jalan-jalan di website².
terjumpa sejumlah gambar-gambar ni. mari nak share dengan kamu-kamu-kamu..


jommmm ushaaaa!





* is that your baby? :D



* siapa kata dapur kamu takde biri-biri??
bukan satu jea taw...




* ohhh ingat kan manusia jea yang nak kurus-ramping-selimmm!



* tembikai pun boleh jadi tempat berenang.
HEHE
laut merahh..



* awak pernah jumpa dolphin kuningg ke??



* berani si lemon ni yer tuttt merata-rata.



* youu bite my finger!
ouchhh~
T____T







p/s= rambut sama colour,
otak lain-lain.
kalau rambut lain colour,
lagi lahhh otak fikir lain-lain-lain.
HEHEHE


LIKE pon bolehh! :D

8 contengan berhias:

SD said...

mesti budak kulinari punya kerja ni.....belajar pandai2, rekaan pun kena pandai.....BTW lagu kat blog ni adalah citer yang aku sedang tengok skang ni....ulangan cerita kali ketiga.....huhuhuhu

wunny said...

hehe tanye lah pada culinary students..

chun-hyang, best! :)

SD said...

wunny...kenapa kecik sangat wrapper....kalau besar sket lagi syok baca.....jangan marah tau SD tegur nie.....

n.a.n.a said...

hihihi. apa nih main2 ngan makanan. comel jek

frhh said...

hahaha mane jumpe neh?

wunny said...

SD: ouhh kecik sgt ehh?
takpe takpe. tak marah. tegur lagi bagus. :)

wunny said...

nana: comel? jomm makan! :DD

wunny said...

para: hehe ntahh lah.
aku merayau-rayau kat website mane ntah. hihi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...