June 4, 2010

friendly enough?

ehemm ehemm cikjaja,
sorry for the late.
HIHIHI

FRIENDLY BLOGGER.
auww. so sweet!
KAHHHKAHH!



suka melukis tak?
sukaa! dulu kat sekolah pernah dapat hadiah tempat kedua pertandingan melukis poster.
*malulahh.


buhsan buhsan suka buat apa?
akibat terlalu buhsan, rasanya tataw lah nak buat apa kan..
ehehh
selalunya, online.
takpun kacau² orang ke..camtu lahh..
*bosan kann..

kenapa siput babi berjalan lambat?
sebab siput babi tu malu lahh.
yelahh dah nama pun siput babi kann.
*alahaii malunya bila orang panggil babi..HAHAH

cute tak orang yang bagi award nih??
soalan yang mencabar..
bagi aku semua orang cute, comel, cantek, jelita, cun..ape lagi haa?
*pilih lah mane-mane. HEHE


5 orang penerima award n penjawab tag seterusnya :
sesiapa yang sudi nak buat tak kesah lah from my follower or sesiapa yang drop by disini. silakan buat yer.. tiada paksaan!
*baik betol saye ni. :P




Girls Myspace Comments



p/s= friendly sangat ke saya ni? :)


LIKE pon bolehh! :D

2 contengan berhias:

Anne Boleyn said...

hye yunk..nk tnya camne letak lagu tu kat blog. boley bagi code dia tak. Bukan ke player tu ley letak kat post je? camne nak letak kat sidebar and make it autoplay..

boley tak emailkan code ni emel :

hana_pearlady@yahoo.com

wunny said...

kejap eaa..
nanti akan send email.

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...