June 8, 2010

saya tak tipu lahh! mungkin mereka yang tipu...


betol ni, tak tipu punyer!
iskk



hohoho
drama lebih.
jom checkk-it-out ini pulakz!
ayuhhh~




* apalah salah encik-beliau ini yer?
hmmm...
cute sangat kot! :P




* aaa??
pelik-pelik.



* alamakk!
salah timing nak snap lah!
=.='


* tengok betol-betol-betol ehh.



* jomm berenang kat jalan ini!
haaa?! jalan??



* kereta pun teringin nak ada kembar,
bukan manusia jea.
HEHE



* woww!
" panjangkannn kuku saya! "
tak silap, makcek ni pernah masuk ripley's-believe-it-or-not.
nenek makcek ni seorang penggunting-rambut.

ngeri tak?




* before tidur,
eloklah membaca kan..
HAHA



* ouhh ouhh
telinga-cinta!




* errr...seram.
takot pon ade.huuu~



* mungkin sekadar fesyen.
style jugak!









lastly,
korang mesti suka. hahaha








* haishh..comel si-pinky ni!
kalau terjumpa kat tepi jalan, confirm aku angkut bawak balik!
walaupun, aku bukan pencinta kucing-mucing nih.
HIHII




kalau tak suka pun takpe...
EHEHH.








p/s= tak berapa suka kucing.
ada aku kisah?
alahai...


LIKE pon bolehh! :D

2 contengan berhias:

muhammad adam said...

ee...yang lidah tu ngeri..euh!

wunny said...

muhammad-adam: kalau camtu,
jangan tengok lame2 yaww!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...